BEJBI LAZANJA NIJE NI SLUTIO ŠTA GA ČEKA: Život mu se IZ KORENA MENJA, evo šta se sada dogodilo
Foto: nearchos / SplashNews.com / Splash / Profimedia

pogledajte

BEJBI LAZANJA NIJE NI SLUTIO ŠTA GA ČEKA: Život mu se IZ KORENA MENJA, evo šta se sada dogodilo

Njegova muzika je postala prava poslastica za uši ljubitelja različitih žanrova

Objavljeno:

Bejbi Lazanja ponovo je pokazao svoju moć na muzičkoj sceni! On je danas, na svom Instagram storiju, podelio sa fanovima da se numera "Ram Tim Tagi Dim", sa kojom je nastupao na ovogodišnjoj Evroviziji, nalazi na trećem mestu po slušanosti na platformi Spotifaj/Viral 50.

Pomenuti hit, koji je osvojio srca slušalaca širom sveta, pokazuje neosporni talenat ovog mladog umetnika i potvrđuje njegovu sve veću popularnost.

Njegova autentična energija, smelost u eksperimentisanju sa zvukom i neodoljiva harizma faktori su koji su mu omogućili da se izdvoji na veoma konkurentnoj sceni. Njegova muzika je postala prava poslastica za uši ljubitelja različitih žanrova, spajajući elemente popa, repa i elektronske muzike na način koji je osvojio srca i uši slušalaca širom sveta.

Bejbi Lazanja
foto: instagram/the_baby_lasagna_

Ovo nije samo uspeh za Bejbi Lazanje kao umetnika, već i za njegov tim koji stoji iza scene, podržavajući ga u svakom koraku na putu ka uspehu.

Podsetimo, Bejbi Lazanja je s pesmom "Rim Tim Tagi Dim" osvojio drugo mesto na Pesmi Evrovizije u švedskom gradu Malmeu, iza Švajcarca Nema s pobedničkom "The Code". Mladi umetnik iz Istre osvojio je najviše glasova publike, ali je pobedu Švajcarskoj doneo broj poena koje je dobila od nacionalnih žirija zemalja učesnica.

Bonus video:

05:16

Teya Dora ce ugostiti Bejbi Lazanju pre Exit-a

(Espreso/Kurir/J.M/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.